Nageltrends najaar 2021

Meedoen met de laatste trends kan op veel diverse manieren. Door bepaalde schoenen, kleding of sieraden te dragen. Of door je kapsel totaal te veranderen. Maar het kan ook zeker op een sierlijke manier. Want ook de juiste nagel verzorging laat aan de wereld zien dat jij op de hoogte bent van de laatste trends. Ben je benieuwd naar de nageltrends voor het najaar van 2021? Bekijk onze tips en lees snel verder!

Wat zijn de nagellaktrends van nu?

Donkere nagellak

Nieuw is het zeker niet, maar we blijven nooit uitgekeken op donkere nagellak! Het blijft namelijk altijd mooi om te zien. Denk hierbij aan donkerrode, donkerblauwe, donkerbruine of zwarte nagellak. Het staat vrouwelijk, stijlvol en heel erg chic. Deze kleuren doen het erg goed op ronde en korte nagels!

Leather-look nagels

Iets nieuws van dit jaar zijn de leather-look nagels. Dit past ook zeker niet in de zomer of lente. Wil je opvallen en gaan voor iets origineels? Ga dan voor zwarte, rode, paarse of roze leather-look nagels. Pak nu die nagelafspraak en laat je nagels shinen! Vooral in combinatie met mooie topcoats zijn jouw nagels om door een ringetje te halen.

Nail art looks

Met nail art zeg je het al… kunst op je nagels. Sommige mensen kunnen de nagels op de mooiste manieren versieren. Nail art is iets wat altijd een trend zal blijven. Voor nail art kun je van alles en nog wat gebruiken. Van nagellak, gellak tot aan steentjes en van stickers tot aan glitters. Denk hierbij aan klassieke manicure of nagels die voorzien zijn van de mooiste diamantjes.

De mooiste gellak van 2021

Wat volgens ons de mooiste gellak trends zijn van het najaar 2021 zijn de natuurlijke tinten en de pastelkleuren. Denk hierbij aan lila, mint en het traditionele roze. Voor een bijzonder effect kun je voor een patroontje gaan, zoals stipjes of streepjes. Wanneer felle kleuren voor jou to much zijn, kies dan voor natuurtinten of pastelkleuren op je nagels!

De mooiste nagellak vindt u online!

Welke nagellak trend is jouw favoriet? We hopen dat je na het lezen van deze blog er achter bent gekomen welke nagellak trend van het najaar 2021 het beste bij jou past. Dus wacht niet langer en bestel jouw mooiste gelnagel set online en steel de show met de mooiste nieuwe nagels!