Voordelen van een zitbal kopen

Wanneer je veel op kantoor werkt, kun je last krijgen van het vele zitten achter een bureau. Het is dan ook belangrijk dat je een goed bureau hebt met een goede, ergonomische bureaustoel. Dit zorgt er namelijk voor dat je geen last gaat krijgen van je spieren en gewrichten. Een zitbal kopen kan dan ook veel voordelen hebben voor alle kantoormedewerkers. Daarnaast is het ook voor thuiswerken vaak een voordelige koop. In dit blog bericht willen we je dan ook graag wijzen op de voordelen van een zitbal.

Een ergonomische houding aannemen

Door het gebruik van de zitbal van Bloon Paris, neemt je lichaam een goede houding aan achter je bureau en laptop. Op het moment dat je namelijk niet met een goede houding werkt, ga je je nek en rug belasten op plekken die hier niet voor bedoeld zijn. Dit kan dan ook resulteren in nek- en rugklachten. Als je plaatsneemt achter je bureau op een van de zitballen van Bloon Paris, neem je wel direct een goede houding aan. Dit zorgt ervoor dat je de sterkste delen van je rug en nek activeert, waardoor je geen klachten zult gaan ervaren.

Blijf actief op de zitbal

Een zitbal kopen zorgt niet alleen voor een goede houding, ook je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Je zit namelijk op een bal. Hierdoor moeten de spieren in je benen je in evenwicht houden. Dit zorgt ervoor dat er spieren in je benen worden geactiveerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit kan er zelfs voor zorgen dat hart- en vaatziekten worden voorkomen. Het is dan ook een zeer goed idee om iedere dag ongeveer 2 uur op de zitbal plaats te nemen.

Een boost voor je kantoor interieur

Door het unieke design van de zitballen van het merk Bloon Paris, passen ze altijd zeer goed in je interieur. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende kleuren en verschillende motieven. Deze zorgen ervoor dat je ze perfect kunt gebruiken als eye catcher in je kantoortuin, maar ook kunt gaan voor een onopvallende zitbal. Dit maakt de zitballen van UNI Store dan ook perfect voor ieder kantoor. Zorg dan ook zo goed mogelijk voor je personeel en schaf een zitbal bij UNI Store. Zo weet je zeker dat ze niet met nek- en rugklachten thuis komen te zitten!