De leukste damesschoenen van dit moment

Schoenen, wij vrouwen kunnen er niet genoeg van krijgen. In sprookjes betekent het passen van de schoen dat je met jouw droomprins gaat trouwen, in 2020 betekent het dat je jouw perfecte schoenen gevonden hebt en grote kans dat dit jouw nieuwe favoriete stappers worden. Nu de zomertijd officieel begonnen is mogen hippe en nieuwe schoenen zeker niet ontbreken om jouw outfit helemaal compleet mee te maken. Die witte melkflessen mogen eindelijk shinen want de rokjes mogen weer aangetrokken worden (yay!). Maar welke schoenen mogen dan niet ontbreken in jouw kast? We hebben de schoenentrends van 2020 voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt kijken of er een paar is dat jij nog niet hebt. (Weer een reden om te gaan winkelen).

# Cowboy boots

Heb jij nog geen cowboy boots in jouw schoenencollectie? Ren dan snel naar de winkel en koop een paar boots, want howdy howdy, de cowboy boots are back! Vorig jaar waren de western enkellaarsjes al populair, maar ook in 2020 kunnen we geen genoeg krijgen van deze heerlijke laarzen. Niet zo gek ook, want cowboylaarzen kun je eigenlijk het hele jaar door dragen. ‘s Winters trek je ze aan met een stoere spijkerbroek en ‘s zomers zijn ze niet meer weg te denken onder een fleurig rokje. Ons favoriete merk met cowboylaarzen? Met de volle 100% kunnen we zeggen dat de cowboy boots van het merk Shoecolate in onze top 3 staat. De schoenen van dit label hebben een heerlijke pasvorm en met een constant wisselende collectie zit er altijd wel een parel bij waarbij jij denkt: “Come to mommy”.

# Espadrilles

Een oude bekende, maar ook espadrilles maken weer een succesvolle toetreden. Ook dit jaar zie je espadrilles in allerlei verschillende uitvoeringen waarmee jij als fashionlover jouw outfit mee af kunt maken. Van opvallende kleurtjes tot bijzondere details, espadrilles zijn helemaal terug op de modieuze kaart.

# Vegan schoenen

Duurzame schoenen, vegan schoenen, hoe je ze maar noemen wilt. Duurzaamheid is in de mode en zo ook bij schoenen. We kunnen onze ogen er niet meer voor sluiten en worden dan ook steeds bewuster van het dierenleed dat wordt aangedaan in de mode industrie. Steeds meer schoenenmerken maken dan ook een ommekeer in hun productieproces en weten een steeds duurzamere schoen te maken. Dan zou je misschien denken dat het onwijs suffe schoenen zijn, maar niets is minder waar. Het zijn juist hippe en trendy schoenen waarbij je niet kunt zien dat er kunstof materialen gebruikt zijn. Van sneakers tot laarzen, vegan shoes are in!