Wissel jij je Air Miles in?

Wanneer je veel Air Miles hebt gespaard wil je ze op een gegeven moment gaan inwisselen voor producten of kortingen. Air Miles hebben namelijk een beperkte geldigheidsduur. Sinds 2013 zijn Air Miles 5 jaar geldig. Dit houdt in dat je 5 jaar de tijd hebt om je Air Miles in te wisselen voordat ze komen te vervallen.

Air Miles kan je sparen bij veel verschillende winkels zoals Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Praxis en Shell. Bij iedere euro die je uitgeeft spaar.

Veel mensen stellen de vraag of je Air Miles inwisselen bol.com, helaas is dit niet mogelijk. Er zijn wel genoeg andere punten waar je Air Miles kunt inwisselen zoals op de Air Miles Shop. Hier heb je veel producten in verschillende categorie├źn zoals;

  • Mooi en Gezond
  • Elektronica
  • Wonen
  • Klussen en Tuin
  • Koken en Tafelen
  • Baby
  • Speelgoed
  • Sport en Beweging
  • Vrije tijd en Reizen
  • Outlet

In de Air Miles Shop heb je keuze uit ruim 1000 producten van verschillende top merken zoals Walra, Philips, Bosch of Joseph Joseph. Daarnaast vind je in de Air Miles shop een ruim aanbod van Miles Only artikelen. Miles Only artikelen zijn producten die je alleen volledig kunt afrekenen met Air Miles. Hiervoor betaal je enkel de bezorgkosten van het artikel. Het aanbod van de artikelen wisselt regelmatig waardoor er altijd wel iets voor jou tussen zit.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je nog niet genoeg Air Miles hebt gespaard voor het product wat je hebt gevonden. Bijbetalen mag natuurlijk altijd, je dient minimaal 100 Air Miles in te leveren en het restante bedrag kun je betalen door middel van iDeal of creditcard.