Wat moet je weten over hairextensions?

Niet iedereen heeft prachtig dik en vol haar. Maar dat is in deze tijd geen probleem meer, want er bestaan hairextensions. Hairextensions zijn reepjes of plukjes echt of nep haar. In dit artikel vertelt Hairextensions Voordeel meer over hairextenoins.

Clip in Extensions

Dit is de ideale manier om je voller voller te maken of te verlengen in maar liefst een paar minuten. Clip in haar extentions zijn stroken haar waar clipjes aan zitten. Die kun je eigen haar bevestigen. het is een goedkope optie en je kunt het gemakkelijk zelf doen. Ook gaat het lang mee. Het nadeel is wel dat het moeilijk te stylen is en het gemakkelijk kapot gaat.

Flip in hair

Flip in hair is een volle haar mat, bevestigd met visdraad wat je tussen je eigen haar hangt. Flip in hair is erg gebruiksvriendelijk, ziet er natuurlijk uit, is stevig en niet schadelijk voor je eigen manier. Het enige nadeel is dat het erg prijzig is.

Weave

Bij deze methode worden de de hairextensions ingevlochten. Met naald en draad wordt het aan je eigen haar vastgemaakt. Het voordeel van deze methode is dat het erg stevig is, het nadeel daarentegen is dat het schadelijk is voor je haar, en heeft droogt langzaam.

Wax

Bij deze methode worden de extensions aan je eigen haar gelijmd. Een voordeel is: het zit niet strak ingevlochten. Ook kun je ze lang dragen. Het heeft wel een aantal nadelen

Microringen

Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van kleine ringetjes in de kleur van je haar. Je eigen haar en een extension worden door het ringetje getrokken met een speciale naald. Het ringetje wordt dan dicht bij de hoofdhuid dichtgeknepen.

Voordelen:

– Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte of chemicaliĆ«n

– De haar extensions kunnen lang blijven zitten

De voor- en nadelen kunnen per persoon verschillen. Het is ook aan te raden om rekening te houden met de lengte van je natuurlijke haar:

– Heb je kort haar? Dan zijn deelvlechtjes de beste optie, deze zie je het minst goed zitten.

– Heb je halflang haar? Dan kun je voor alle opties gaan.

– Heb je lang haar? Dan zijn vlechtextensions en flip in hair het best.