De mogelijkheden met plakletters

Plakletters, het zijn letterstickers waarmee je allerlei creaties kunt maken. Het heeft dan ook talloze doeleinden. Het kan bij verschillende toepassingen van pas komen. Hieronder vind je een aantal  veelgebruikte toepassingen voor plakletters.

Voor woningen
Plakletters kun je gebruiken voor je huis. Je ziet steeds vaker dat mensen hun naam, straatnaam of huisnummer op de voordeur plakken. Zo kan de post- of pakketbezorger dit duidelijk  en direct zien. Ook voor de hulpdiensten zoals de brandweer en ambulance kan dit in noodsituaties voor gemak zorgen. Wat je vaak ook ziet is dat mensen het aantal huisdieren kenbaar maakt door middel van plakletters op een plek bij de voordeur. Wanneer je bijvoorbeeld 5 katten en 2 honden in huis hebt is het bij brand voor de brandweer direct duidelijk hoeveel huisdieren er aanwezig zijn, voor wanneer eventuele evacuatie nodig is.

Voor brievenbussen en containers
Een huisnummer en/of naam op de brievenbus is erg handig. De postbode ziet direct of hij bij de goede brievenbus staat en de pakketbezorger kan van een afstandje (afhankelijk van de grootte van de plakletters) zien of hij bij de juiste woning is om het pakket af te leveren. Het oogt modern en strak wanneer je plakletters op je voordeur aanbrengt.

Zakelijke doeleinden
Winkels, kantoren en andere panden, er zijn verschillende redenen om ze van plakletters te voorzien. Het kan een handige boodschap zijn, zoals ‘ingang om de hoek’, of bijvoorbeeld de openingstijden en een eventueel telefoonnummer. Ook voor reclamedoeleinden kun je plakletters gebruiken. Plak een goede tekst op de ramen van je winkel waarmee je het aantrekkelijk maakt om binnen te komen. Wanneer je een leuke aanbieding hebt kun je dit kenbaar maken op je ramen. Hiervoor kun je ook speciale SALE stickers gebruiken om nog meer aandacht te trekken.